2020-02-12 15:09:18• hírek • Bede Emőke

Tasnádon és Dobrán mutatja be Valentin Napi Vígjátékait az avasújvárosi MADISZ színjátszó csoportja

február 15 - február 16

Tasnádon és Dobrán már egész biztosan nem telik unalmasan a szerelmesek napja, ugyanis az Avasújvárosi MADISZ színjátszó csoportja elviszi e településükre egyik nagy sikerű vígjátékválogatását.

Noha a MADISZ színjátszó csoportja nagy szerénységgel amatőrként aposztrofálja magát, a társaság azonban komoly tapasztalattal rendelkezik a színjátszás terén, hiszen már több mint 15 éve rukkolnak elő újabb és újabb darabokkal, melyeket aztán rendszeresen telt ház előtt mutatnak be nem csak Avasújvárosban, de szerte a megyében.


Ez alkalommal Valentin Napi Vígjátékok című vígjátékcsokrukkal örvendeztetik meg a tasnádi és dobrai közönséget. A több mint másfél órás előadás során a nagyérdemű öt rövid komédiát tekinthet meg, melyek egyenként is nagyszerűek, de együtt egészen biztosan nevetésre fakasztják a teljes nézőteret.


A tasnádi előadásra a helyi moziteremben kerül sor február 15-én, azaz e hét szombatján 17 órától, Dobrán pedig egy nappal később, de ugyancsak 17 órától áll színpadra a színjátszó csapat. A belépés mind a két helyszínen ingyenes, a szervezők nagy szeretettel várnak mindenkit, aki nevetne már egy igazán jót.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: